tiistai 6. tammikuuta 2009
Kinkkupiirakka
Eilen tein pellillisen gluteenitonta kinkkupiirakkaa kokousväelle.
Pohja:
250 g margariinia
5 dl gluteenittomia jauhoja (käytin tummaa jauhoseosta ja vaaleaa n. puolet ja puolet)
2 dl juustoraastetta
1 dl vettä
Täyte:
2 sipulia kuullotettuna
250 g palvikinkkua silputtuna
250 g Koskenlaskija -sulatejuustoa (laitoin puolet tavallista ja puolet viherpippurijuustoa)
4 dl kermaa
4 kananmunaa
persiljaa
Nypi pohjan aineet sekaisin. Painele pohjataikina leivinpaperin päälle pellille (tämä oli hieman vaivalloista, mutta pohja oli kyllä muuten oikein hyvä).
Kuullota sipulit kasarissa ja lisää sekaan myöskin palvikinkkusilppu. Lisää sulatejuusto nokareina ja sekä kerma. Sekoittele kunnes juusto on sulanut. Jäähdytä ja lisää kananmunat sekä silputtua persiljaa. Kaada täyte pohjataikinan päälle ja paista n. 30 min 200 asteessa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti