sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Suklainen päärynäkakku






Kuten näkyy, minä en ole mikään koristelujen mestari. Tällä kertaa en tiedä tuosta maustakaan, vielä. Palataan asiaan, jos sen puoleen on esittelyn arvoinen. :) Pohjaksi on tehty munaton suklaakakkupohja ja välissä päärynää ja suklaatäytettä, ja samalla täytteellä on koko kakku myös päällystettykin.


Edit: Kakusta tuli lopulta ihan hyvän makuista, vaikka epäilys oli kova kun tuota täytettä sellaisenaan maistelin. Kun täytin ja päällystin kakun lauantaina, niin yön jälkeen maut olivat sopivasti tasaantuneet. Täyte/päällyksessä on maustamatonta tuorejuustoa, kermavaahtoa, sulatettua minttusuklaata (Panda), hieman rahkaa sekä tomusokeria. Kakkupohja on kananmunaton ja siitä tuli tosi matala, mutta koska se on munattomana melko raskas, niin sitä on juuri sopivasti. Kyllä tätä voisi toisenkin kerran tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti