perjantai 21. marraskuuta 2008
Punajuurilaatikko
Tähänkin hain reseptin jostain blogista, mutta en kyllä millään muista mistä. Tosin itse muuntelin sen mukaan, mitä kaapissa oli.
1 kg punajuuria
vajaa pussi Auramurua
1 tlk ananasmurskaa
1 prk kermaviiliä
suolaa ripaus, pippuria
Keitin punajuuret kypsiksi kuorineen. Kuorin ja raastoin ne raastimen isoimmalla terällä jäähtyneinä. Sekoitin punajuuriraasteen, ananasmurskan ja auramurun sekä mausteet ja lopuksi kermaviilin ja paistoin 175 asteessa n. 1,5 tuntia.
Oli ensimmäinen kerta kun tälläistä kokeilin ja ihan hyvää tuli. Ehkä vähän liian kuivaa, joten alkuperäisen ohjeen smetana voisi toimia kermaviiliä paremmin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti