perjantai 21. marraskuuta 2008

Punajuurilaatikko


  

Tähänkin hain reseptin jostain blogista, mutta en kyllä millään muista mistä. Tosin itse muuntelin sen mukaan, mitä kaapissa oli.



1 kg punajuuria

vajaa pussi Auramurua

1 tlk ananasmurskaa

1 prk kermaviiliä

suolaa ripaus, pippuria



Keitin punajuuret kypsiksi kuorineen. Kuorin ja raastoin ne raastimen isoimmalla terällä jäähtyneinä. Sekoitin punajuuriraasteen, ananasmurskan ja auramurun sekä mausteet ja lopuksi kermaviilin  ja paistoin 175 asteessa n. 1,5 tuntia.



Oli ensimmäinen kerta kun tälläistä kokeilin ja ihan hyvää tuli. Ehkä vähän liian kuivaa, joten alkuperäisen ohjeen smetana voisi toimia kermaviiliä paremmin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti