lauantai 15. marraskuuta 2008

Linssimuhennos




Tähän linssimuhennokseen otin innoitusta Reseptirosvolta mutta  oma aikaansaannokseni on kyllä ihan erilainen.



Eli itse tein näin:



1 dl punaisia linssejä (huuhtelin ja liotin vedessä n. 10 minuuttia)

1 sipuli hienonnettuna

2 pientä porkkanaa raastettuna

pieni pala inkivääriä raastettuna

1 valkosipulin kynsi


kuutioitu tomaatti (itse laitoin vain yhden, mutta enemmänkin olisi voinut laittaa)

mausteita (kurkumaa, chiliä, juustokuminaa, mustapippuria, kurkumaa)

puolen limetin mehu

suolaa

vettä



Kuullotin sipulin, lisäsin joukkoon raastetun inkiväärin ja valkosipulin ja kääntelin seosta pannulla hetken aikaa. Lisäsin liotetut linssit ja porkkanaraasteen sekä vettä, mausteet sekä kuutioidun tomaatin. Hauduttelin muhennosta melko pitkään, tosin tarkkaa aikaa katsomatta. Lisäksi lautasella tomaattia, kotimaista mozzarellaa ja basilikaa sekä makeaa chilikastiketta.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti