keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Kahden kaalin gratiini


Aina en viitsi syödä perunaa. Tein tänään tällaista kaali-kesäkurpitsagratiinia lisäkkeeksi pihville.



1 parsakaali

1 kukkakaali

pieni kesäkurpitsa

4 viipaletta cheddar-sulatejuustoa (Aamupala)

kermaa

mausteita (suolaa, kurkumaa, valkopippuria, paprikaa, perunamaustetta, muskottipähkinää)



Kiehauta kaalit ja paista sillä aikaa juustohöylällä höylätyt kesäkurpitsan viipaleet öljyssä pannulla. Mausta viipaleet hyvin. Kaada kaalien keitinvesi pois ja laita kaalit uunivuokaan, mausta. Levitä kesäkurpitsaviipaleet pinnalle. Levitä päällimmäiseksi cheddarviipaleet. Kaada vuokaan vielä loraus kermaa. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti