torstai 27. tammikuuta 2011

Mustapekka-sipulipiiras (munaton)






Ohje on alunperin Kinuskikissalta. Käytin kuitenkin punasipulia jonka haudutin ensin pannulla öljyn ja siirappitilkan kanssa ja kun maustamatonta tuorejuustoa ei ollut jääkaapissa, laitoin kolme pippurin tuorejuustoa. Pestosta valutin aluksi ylimääräistä öljyä pois.. Melko pippurinen piiras mutta ah niin hyvää. (Oli ihan pakko maistaa jo pieni palanen....)


Edit: Tein jo toista kertaa. Tässä alkuperäinen ohje (suluissa omat muutokseni):


Pohja:

3 ½ dl vehnäjauhoja

1 dl emmental-juustoraastetta

150 g margariinia

½ dl vettä


Täyte:

150 g punaista pestoa (valutin ylimääräistä öljyä pois)

150 g maustamatonta tuorejuustoa (myös maustettu käy, esim. aurinkokuivattutomaatti)

150 g salotti- tai kevätsipuleita (käytin punasipulia + öljyä, siirappia ja balsamicoa)

250 g kirsikkatomaatteja

½ ruukkua basilikaa

100 g mustapekka-juustoa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti