lauantai 25. heinäkuuta 2009

Raparperitosca jäätelön kera (munaton)






Raparperipuskassa löytyy edelleen mehukkaita versoja. Tein niistä lohtujälkkäriä, kun sain hurjan kesänuhan kesälomareissulla, niisk...



Pari reilun kokoista raparperin vartta pilkottuna

fariinisokeria (en mitannut, ehkä n. 1 dl)

kanelia



Laita raparperin palat voideltuun uunivuokaan ja ripottele fariinisokeria ja kanelia päälle.


Tosca:


2 dl kaurahiutaleita

1 dl luontaisesti gluteenitonta jauhoseosta (Semper karkea jauhoseos)

1 dl sokeria

1 dl juoksevaa Sunnuntaimargariinia



Sekoita toscan ainekset ja levitä raparperin päälle. Paista uunissa 200 asteessa n. 30 minuuttia. Nauti lämpimänä jäätelön kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti