Makean nälkään muutama muffinssi. Liekö itsepetosta, mutta yritin tehdä näistä himpun verran normaalia terveellisempiä. :)
Annoksesta tuli 10 muffinssia.
120 g margariinia 120 g
0,5 dl steviaa
0,5 dl fariinisokeria
1 kananmuna
1 dl vehnäjauhoja,
1 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl
täysjyvävehnäjauhoja1tl leivinjauhetta
1 tl kanelia kanelia
ripaus suolaa
1,25 dl maitoa
1 omena
fariinisokeria
kanelia
Vaahdota margariini ja sokerit, vatkaa joukkoon kananmuna sekä lisää varovasti joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet vuorotellen maidon kanssa. Pilko omena pieniksi kuutioiksi ja pyörittele fariinisokerissa ja kanelissa. Jaa taikina muffinssivuokaan ja painele omenanpalat taikinaan. Paista 200 asteessa 20 minuuttia.
Nämä on pakko kokeilla, kun rakastan omenoita ja kanelia!
VastaaPoistaHyvää viikonloppua!