lauantai 25. elokuuta 2012

Mustapekka-tonnikalakastike

Nappasin Hiidenuhman keittiöstä- blogista Mustapekka-tonnikala kastikkeen ohjeen. Aivan mainio kastike spagetin kera.

Tein vain kahden hengen eli puolikkaan annoksen.

1 prk (yht. 140 g) tonnikalaa valutettuna
1,5 dl    kermaa
50 g Mustapekka-juustoa tai muuta pippurilla maustettua tuorejuustoa
5 cm purjoa silputtuna
sitruunamehua
suolaa

Kuullota purjo oliiviöljyssä. Lisää tonnikala ja kerma. Hauduta kastiketta 5-10 minuuttia. Rapsuta juuston pinnasta liika pippuri pois (jos tarjoat lapsille, aikuisille maistuu pippurisempikin). Paloittele juusto ja lisää se kastikkeeseen. Kun juusto on sulanut, lisää sitruunamehu ja suola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti