sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Mustikkatuorejuustotorttu






Isänpäiväksi torttua...



Pohja:


100g margariinia

2,5 dl vehnäjauhoja

3/4 dl sokeria

1 tl leivinjauhetta

1/2 dl kuohukermaa



Sekoita kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi. Vuoraa pyöreä vuoka leivinpaperilla ja painele taikina sen päälle ohueksi levyksi. Paista pohjaa 200 astessa n. 20 minuuttia. Anna jäähtyä 5-10 minuuttia. Siirrä levy jäähtyneenä tarjoilualustalle.



Täyte:

100 g maustamatonta tuorejuustoa

1/2 dl fariinisokeria

1tl vaniljasokeria

1,5 dl kuohukermaa



Päälle:

1 pss mustikoita

hyytelösokerikiille



Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää siihen tuorejuusto ja sokerit. Vatkaa tasaiseksi. Levitä seos torttupohjan päälle. Tee seuraavaksi hyytelösokerikiille hyytelösokeripaketin ohjeen mukaan. Levitä täytteen päälle jäiset mustikat ja kaada lämmin kiille mustikoiden päälle.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti