Nyt vuorossa karpalocookiesit, toiset valkosuklaalla ja toiset tavallisella suklaalla. Ehkä nuo valkosuklaiset vie kuitenkin voiton.
Mukailin Kotilieden ohjetta.
Rouhi suklaa ja lisää toiseen taikinan puoliskoon valkosuklaa, toiseen tavallinen suklaarouhe. Sekoita tasaiseksi ja laita taikina jääkaappiin jähmettymään
noin puoleksi tunniksi.
Pyörittele taikinasta palloja. Laita
taikinapallot pellille leivinpaperin päälle ja paina hieman
litteämmäksi. Paista 200 asteessa noin 12 minuuttia.
Nam, näyttää todella hyvältä! En ole karpalofani, mutta tämän pitää kokeilla.
VastaaPoistaTein juuri hetki sitten karpalo-valkosuklaacookieita, ja oli kyllä ihania!:) Kivan näköisiä keksejä olet tehnyt.
VastaaPoistaIhania.:) Samankaltaisella ohjeella tuli tehtyä, kun Melodylta löytyi hyvä resepti.:)
VastaaPoista