torstai 27. tammikuuta 2011
Mustapekka-sipulipiiras (munaton)
Ohje on alunperin Kinuskikissalta. Käytin kuitenkin punasipulia jonka haudutin ensin pannulla öljyn ja siirappitilkan kanssa ja kun maustamatonta tuorejuustoa ei ollut jääkaapissa, laitoin kolme pippurin tuorejuustoa. Pestosta valutin aluksi ylimääräistä öljyä pois.. Melko pippurinen piiras mutta ah niin hyvää. (Oli ihan pakko maistaa jo pieni palanen....)
Edit: Tein jo toista kertaa. Tässä alkuperäinen ohje (suluissa omat muutokseni):
Pohja:
3 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl emmental-juustoraastetta
150 g margariinia
½ dl vettä
Täyte:
150 g punaista pestoa (valutin ylimääräistä öljyä pois)
150 g maustamatonta tuorejuustoa (myös maustettu käy, esim. aurinkokuivattutomaatti)
150 g salotti- tai kevätsipuleita (käytin punasipulia + öljyä, siirappia ja balsamicoa)
250 g kirsikkatomaatteja
½ ruukkua basilikaa
100 g mustapekka-juustoa
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti