sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Persikkakermaviilitorttu






Tämä näyttää tummemmalta kuin oikeasti oli... Seliseli... :)


pohja:


150 g margariinia

1 dl hienoa sokeria

1 kananmuna

2,5 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta



täyte:



iso persikkapurkki

1 tlk kermaviiliä

1/2 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

1 kananmuna


Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää kananmuna vatkaten. Sekoita joukkoon jauhot. Levitä taikina matalaan torttuvuokaan niin, että taikinasta jää n. 2 cm:n korkuinen reuna.


Valuta persikat ja viipaloi ne. Levitä vuokaan taikinan päälle. Sekoita kermaviiliin sokeri, vaniljasokeri ja muna. Kaada täyte vuokaan. Paista torttu n. 200 asteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti