sunnuntai 6. joulukuuta 2009
Kermainen pinaatti-sienipasta
Ostin kirjakaupasta pienen "Ruokasuosikit kasvisruoat" kirjan ja tein pienemmän annoksen tätä ohjetta mukaillen:
300 g pastaa
2 rkl ruokaöljyä
250 g herkkusieniä
1 tl kuivattua oreganoa
2,75 dl kasvislientä
1 rkl sitruunanmehua
6 rkl tuorejuustoa
200 g pakastepinaattia
suolaa ja pippuria
Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä. Valuta ja säästä 1,75 dl keitinvedestä. Kuumenna sillä välin öljy isossa paksupohjaisessa paistinpannussa. Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen 8 minuuttia, kunnes ne ovat lähes rapeita. Lisää oregano, liemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 minuuttia tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon. Sekoita tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 minuuttia. Lisää pastan keitinliemi ja sitten keitetty pasta. Sekoita hyvin ja mausta suolalla ja pippurilla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti