sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Kermainen pinaatti-sienipasta






Ostin kirjakaupasta pienen "Ruokasuosikit kasvisruoat" kirjan ja tein pienemmän annoksen tätä ohjetta mukaillen:


300 g pastaa

2 rkl ruokaöljyä

250 g herkkusieniä

1 tl kuivattua oreganoa

2,75 dl kasvislientä

1 rkl sitruunanmehua

6 rkl tuorejuustoa

200 g pakastepinaattia

suolaa ja pippuria


Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä. Valuta ja säästä 1,75 dl keitinvedestä. Kuumenna sillä välin öljy isossa paksupohjaisessa paistinpannussa. Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen 8 minuuttia, kunnes ne ovat lähes rapeita. Lisää oregano, liemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 minuuttia tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon. Sekoita tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 minuuttia. Lisää pastan keitinliemi ja sitten keitetty pasta. Sekoita hyvin ja mausta suolalla ja pippurilla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti