maanantai 16. maaliskuuta 2009

Karpalokaurakeksit



Nyt ei kyllä ole pitänyt ollenkaan minun lupaus olla leipomatta ennen pääsiäistä... Viikonloppuna tuli leivottua pullia ja raparperipiirakkaa ja tänään karpalokaurakeksejä. Tosin suurin osa näistä löysi tiensä pakastimeen samantien. Tämä kuva näistä tänään leivotuista kaurakekseistäkin on otettu ei-niin-kauniista-yksilöistä, kun ne onnistuneimmat oli jo pakkasessa.





Näiden ohje on alkuperäiseltä nimeltään Arkkipiispan kaurakakut ja peräisin kirjasta "Suuri leivontakirja Kotilieden parhaat leivonnaiset". Ohjeeseen tulee hasselpähkinää, mikä tekee näistä tosi herkullisia. Muuten tein ohjeen mukaan, mutta tein kaksinkertaisen annoksen ja laitoin mukaan pussillisen kuivattuja karpaloita. Ihan liian hyviä!!! Nolostunut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti