tiistai 6. tammikuuta 2009

Kinkkupiirakka


Eilen tein  pellillisen gluteenitonta kinkkupiirakkaa  kokousväelle. 

Pohja:
250 g margariinia
5 dl gluteenittomia jauhoja (käytin tummaa jauhoseosta ja vaaleaa n. puolet ja puolet)
2 dl juustoraastetta
1 dl vettä

Täyte:
2 sipulia kuullotettuna
250 g palvikinkkua silputtuna
250 g Koskenlaskija -sulatejuustoa (laitoin puolet tavallista ja puolet viherpippurijuustoa)
4 dl kermaa
4 kananmunaa
persiljaa

Nypi pohjan aineet sekaisin. Painele pohjataikina leivinpaperin päälle pellille (tämä oli hieman vaivalloista, mutta pohja oli kyllä muuten oikein hyvä).

Kuullota sipulit kasarissa ja lisää sekaan myöskin palvikinkkusilppu. Lisää sulatejuusto nokareina ja sekä kerma. Sekoittele kunnes juusto on sulanut. Jäähdytä ja lisää kananmunat sekä silputtua persiljaa. Kaada täyte pohjataikinan päälle ja paista n. 30 min 200 asteessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti