perjantai 17. lokakuuta 2008

Kultainen broilerkeitto



Tämä broilerikeitto on tosi hyvää ja nopea tehdä joten tätä on tullutkin tehtyä niin juhliin kuin arkeenkin. Poitsu tilasi jälleen täksi illaksi, kun ovat tulossa tyttöystävänsä kanssa saunomaan. Aikoinaan reseptin löysin jo kymmenisen vuotta sitten netistä, kuinkas muuten, keittäjä-emäntä Aila Hietalan sivuilta. Suuret kiitokset hänelle! Hänen omien sivujensa osoite ei kyllä ainakaan tänään toiminut. :-(
400 g hunajamarinoituja broilersuikaleita
1 iso sipuli
2 l kasvislientä
400 g kasvissuikaleita
3 dl simpukkamakaronia
1 tl currya
1 tl kurkumaa
¼ tl mustapippuria
1 tl provencen yrttimaustetta
200 g Koskenlaskijajuustoa


Ruskista öljyssä kevyesti broilerisuikaleet ja sipulisilppu. Kuumenna kasvisliemi ja lisää siihen curry ja kurkuma. Kiehuta viitisen minuuttia. Lisää broilerisuikaleet ja sipulisilppu. Keitä n. 10 minuuttia. Lisää makaronit ja kasvisuikaleet ja keitä taas n. 10 minuuttia. Lisää sulatejuusto ja loput mausteet. Sekoita jotta juusto sulaa. Koristele persiljalla. (Edelleen ilman kameraa...)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti