lauantai 1. kesäkuuta 2013

Ylioppilasjuhlien tarjoilut

Eilinen jää muistoihini kauniina ja kirkkaana kun saimme viettää kuopukseni ylioppilasjuhlia. Sää suosi ja tytär säteili. Järjestelyt vaati työtä, mutta juhlapäivänä kaikki sujui mallikkaasti ainakin sen mukaan, mitä minä ehdin huomata. Meitä oli kaikkiaan 33 henkilöä paikalla, joten siinä on reilusti enemmän, kuin mihin meidän juhlissa yleensä on totuttu. Tarjottavaa oli varattu riittävästi, ja sitä riittää vielä muutaman päivän. :) Tässä kuvia tarjoiluista. Kuvat on vähän huonolaatuisia, kun nappasin pikaisesti vain yhdet kuvat. Kaikki tarjottavat, niin suolaiset kuin makeat oli itse tekemiäni. Ja laktovegetaarisia. Osasta tarjoiluja oli myös gluteeniton versio.

Suolaisen pöydän antimia oli kukkakaali-parsakaalicoleslaw höystettynä kasvismetvurstilla, kvinoa-fetasalaatti, vihersalaatti (erilaisia salaatteja, viinisuolaheinää, basilikaa, tummia viinirypäleitä, paahdettuja pinjansiemeniä), marinoituja mozzarellapalloja, juustokierteitä, fetapinaattikolmioita filotaikinakuorella, mureita juustokeksejä sekä fetakasvispiirakkaa.

 



Makeita tarjottavia löytyi appelsiinikuivakakku, gluteenittomat herrasväenleivät, valkosuklaakarpalokeksit, lamingtonit, mangohyytelökakku, täytekakku ja banoffeetorttu.



1 kommentti:

  1. No nam! Vitsi mitä kaikkea hyvää :-) Näitä tällaisia kuvia onkin kiva katsella nälkäisenä!

    Ostin just itsekin ainekset valkosuklaa-karpalocookieita varten. Ajattelin leipoa niitä tänään tai huomenna :-)

    VastaaPoista